HUWELIJK

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje?

Gefeliciteerd!


Wij begrijpen dat elk huwelijk uniek is en jullie bruidstaart een match moet zijn met alle keuzes die jullie al maken. We creëren met veel liefde, passie en de fijnste ingrediënten op maat gemaakte bruidstaarten die passen bij jullie eigen persoonlijke stijl.

Neem vooral even een kijkje in ons portfolio, want daar vind je veel van onze gemaakte taarten en sweet tables terug.

Heb je liever je bestelling gluten-, vegan of lactosevrij? Dan kunnen we ook wat voor je betekenen.

Bruidstaarten

De enkel laags taarten zijn leverbaar van 12 tot 26 personen. Stapeltaarten 2-laags van 24 tot 48 personen en een 3-laags stapeltaart vanaf 50 personen.

Gaan jullie alleen voor taart of misschien ook voor een sweet table? Er zijn talloze mogelijkheden. Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een kleinere bruidstaart, met daarbij een sweet table en extra cupcakes voor de kinderen.

Cupcakes

Op bijna iedere bruiloft staan wel onze deluxe huwelijk-cupcakes of mini-cupcakes. Het is een lekkere snelle hap. 

We stylen onze deluxe huwelijk-cupcakes standaard af met onze de Zoete Snoet crème, sprinkles, klein decoratie en eventueel de bloemen die op de taart terug komen.

Sweet tables

Onze sweet tables zijn een lust voor het oog en af te stylen op de bruidstaart of andere terugkomende elementen. Misschien hebben jullie nog ergens serveerplateaus, glazen kistjes, of etagères staan. Deze kunnen gebruikt worden om de sweets op te serveren.
Er is een ruime keuze uit sweets. Deze staan allemaal vermeld op de site.

Via mail, instragram of whatapp kun je met ons in contact komen Wij gaan kijken of de datum nog beschikbaar is. We willen graag weten met hoeveel personen we rekening moeten houden, dit omdat het kan zijn dat er misschien wel ruimte is voor een sweet table of een kleine bruidstaart, maar geen ruimte voor een taart van 50+ personen.

Het begint allemaal bij jullie smaakpapillen.
Wat vinden jullie lekker? Gaan jullie voor een standaard smaak of staan jullie open voor een frisse verrassende smaak. Na het ontvangen van de brochure kunnen jullie ervoor kiezen om een smaakbox te bestellen. Met onze smaakbox kun je een keuze maken uit 4 verschillende smaken. Na ons contact kan deze opgehaald worden op de afgesproken dag. Komen jullie niet uit de buurt? Voor een kleine bijdrage kunnen we hem ook verzenden. Wij vragen een vergoeding voor €35,- (exclusief verzenden). Bestellen jullie de bruidstaart? Dan brengen we een deel hiervan in mindering op de factuur.

Als jullie een keuze hebben kunnen maken nemen we contact met elkaar op en bespreken we jullie wensen. Jullie mogen ter inspiratie 2 voorbeeld foto’s sturen. Wij maken met veel passie de taarten, iedere taart is uniek, dus ook die van jullie. Willen jullie bloemen op de taart die matchen met de andere bloemen op jullie bruiloft stuur dan een 3e voorbeeld foto van de bloemen. Deze mogen ook op locatie klaar liggen waar we dan de taart opmaken.

Tussen ons contact en jullie bruiloft zal enige tijd zitten. Mochten jullie in de tussentijd toch twijfelen of misschien het besproken ontwerp willen aanpassen, schroom niet en stuur ons even een berichtje. We proberen 3 á 4 weken voor de bruiloft even contact te zoeken.

De verschillende smaken en toevoegingen vind je hier en in onze informatiebrochure.
Deze kun je aanvragen via de mail.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen bij Tsjerke en willen jullie een afspraak maken? Dan mogen jullie via de mail contact met ons opnemen. We proberen maandelijks een proefdag in te plannen waarvoor we jullie willen uitnodigen. Deze proefdag zullen we zo veel mogelijk inplannen bij het Schippershuis in Terherne. Geef ons maximaal 4 smaken door via de mail die jullie willen proeven. De link vind je hierboven of onder het kopje taarten. Past het jullie niet?  Dan kunnen jullie een proefbox komen afhalen.