HUWELIJK

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje?

Gefeliciteerd!

Wij begrijpen dat elk huwelijk uniek is en jullie bruidstaart een match moet zijn met alle keuzes die jullie al maken. We creëren met veel liefde, passie en de fijnste ingrediënten op maat gemaakte bruidstaarten die passen bij jullie eigen persoonlijke stijl.
Wij leveren bruidstaarten in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Neem vooral even een kijkje in ons portfolio, want daar vind je veel van onze gemaakte taarten en sweet tables terug.

Heb je liever je bestelling gluten-, vegan of lactosevrij?
Dan kunnen we ook wat voor je betekenen. 
Let op. Bij glutenvrije opties wordt al ons materiaal en onze ovens grondig gereinigd.
Toch kunnen we niet 100% garanderen dat er geen sporen meet van gluten aanwezig zijn omdat er in onze werkruimtes ook andere producten verwerkt worden. 

Onze agenda voor 2025 en 2026 staat open, dus reserveer hier alvast je plekje!

Bruidstaarten

De minimale afname die wij hanteren voor een bruidstaart is 20 personen.

De enkel laags bruidstaarten zijn leverbaar vanaf 20 personen.
Stapeltaarten 2-laags gaan vanaf 28 personen.
Een 3-laags stapeltaart gaat vanaf 50 personen.

Willen jullie alleen taart of gaan jullie voor een sweet table? Ook leuk om een kleinere bruidstaart te combineren met een sweet table en extra cupcakes voor de kinderen.

Wat we ook steeds vaker tegen komen en onwijs leuk vinden om te maken; een taarten tafel!
Meerdere eye-catchers en smaken op 1 tafel.

Cupcakes

Op bijna iedere bruiloft staan wel onze deluxe huwelijk-cupcakes of mini-cupcakes. 

We stylen onze deluxe cupcakes standaard af met onze de Zoete Snoet crème, sprinkles, klein decoratie en eventueel de bloemen die op de taart terug komen.

Het is ook mogelijk om de cupcakes te vullen. Vraag ons even naar de mogelijkheden.

Sweet tables

Onze sweet tables zijn een lust voor het oog en af te stylen op de bruidstaart of andere terugkomende elementen. Misschien hebben jullie nog ergens serveerplateaus, glazen kistjes, of etagères staan. Deze kunnen gebruikt worden om de sweets op te serveren.
Er is een ruime keuze uit sweets. Deze staan allemaal vermeld op de site.

Onze sweet tables kunnen we opmaken op locatie. We vragen een vergoeding voor afstylen op locatie.

Via mail, lnstagram of whatapp kun je met ons in contact komen Wij gaan kijken of de datum nog beschikbaar is. We willen graag weten met hoeveel personen we rekening moeten houden, dit omdat het kan zijn dat er misschien wel ruimte is voor een sweet table of een enkel laags bruidstaart, maar geen ruimte voor een taart van 50+ personen.

Het begint allemaal bij jullie smaakpapillen.
Wat vinden jullie lekker? Gaan jullie voor een standaard smaak of staan jullie open voor een frisse verrassende smaak. Na het ontvangen van de brochure kunnen jullie ervoor kiezen om een smaakbox te bestellen. Met onze smaakbox kun je een keuze maken uit proefbox 1 of proefbox 2. Na ons contact kan deze opgehaald worden op de afgesproken dag. Komen jullie niet uit de buurt? Voor een kleine bijdrage kunnen we hem ook verzenden. Wij vragen een vergoeding van €35,- (exclusief verzenden). Bestellen jullie de bruidstaart? Dan brengen we een deel hiervan in mindering op de factuur.

Als jullie een keuze hebben kunnen maken nemen we contact met elkaar op en bespreken we jullie wensen. Jullie mogen ter inspiratie 2 voorbeeld foto’s sturen. Wij maken met veel passie de taarten, iedere taart is uniek, dus ook die van jullie. Willen jullie bloemen op de taart die matchen met de andere bloemen op jullie bruiloft stuur dan een 3e voorbeeld foto van de bloemen. 
Zie je in ons portfolio niet terug komen wat je zoekt? Geen probleem, we maken met alle liefde nieuwe bijzondere creaties die perfect bij jullie zal passen.

Tussen ons contact en jullie bruiloft zal enige tijd zitten. Mochten jullie in de tussentijd toch twijfelen of misschien het besproken ontwerp willen aanpassen, schroom niet en stuur ons even een berichtje. We proberen 3 á 4 weken voor de bruiloft even contact te zoeken.

De verschillende smaken en toevoegingen vind je hier en in onze informatiebrochure

Vul je gegevens in voor de downloadlink

Gaan jullie binnenkort trouwen bij Tsjerke en willen jullie een afspraak maken? Dan mogen jullie via de mail contact met ons opnemen. We proberen voor de start van het bruidsseizoen maandelijks een proefdag in te plannen waarvoor we jullie willen uitnodigen. Deze proefdag zullen we zo veel mogelijk inplannen bij het Schippershuis in Terherne. Bruidsparen die trouwen in 2024 kunnen zich nu nog aanmelden voor 6 juli a.s. Via deze link vinden jullie 2 samengestelde smaakmenu’s. Je kunt 1 smaak met toeging wijzigen voor een smaak die vermeld staat bij ons op de website. Tevens ontvangen jullie ook een flyer van onze sweetbox. Willen jullie naast de bruidstaart ook sweets af nemen en deze ook proeven? Laat het ons dan weten, dan kunnen we voor een sweetbox voor jullie meenemen. Deze kost €35, alles wat overblijft kunnen jullie natuurlijk mee nemen naar huis. Kunnen jullie niet bij de proefdagen aanwezig zijn? Dan kunnen jullie in overleg een smaakbox komen ophalen of  zullen wij deze voor jullie versturen. Hierna hebben we samen via whats-app, de mail of telefonisch overleg over jullie wensen. Verzendkosten zijn voor eigen rekening.