Huwelijk


Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje?

Gefeliciteerd!


Wij begrijpen dat elk huwelijk uniek is en jullie bruidstaart een match moet zijn met alle keuzes die jullie al maken. We creëren met veel liefde, passie en de fijnste ingrediënten op maat gemaakte bruidstaarten die passen bij jullie eigen persoonlijke stijl.

Neem vooral even een kijkje in ons portfolio, want daar vind je veel van onze gemaakte taarten en sweet tables terug.

Heb je liever je bestelling gluten-, vegan of lactosevrij? Dan kunnen we ook wat voor je betekenen.
Bruidstaarten

De enkel laags taarten zijn leverbaar van 12-26 personen. Stapeltaarten 2-laags van 24-48 personen en een 3-laags stapeltaart vanaf 50 personen.

Ga je alleen voor taart of misschien ook voor een sweet table? Er zijn talloze mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een kleinere bruidstaart bestellen, met daarbij een sweet table en extra cupcakes voor de kinderen.Cupcakes

Op bijna iedere bruiloft staan wel onze deluxe bruidscupcakes. Dat is ook niet gek. Het is een lekkere snelle hap. Geen gedoe met aansnijden maar ook ideaal voor kinderen. We stylen onze deluxe bruidscupcakes standaard af met onze de Zoete Snoet crème, sprinkles, klein decoratie en eventueel de bloemen die op de taart terug komen.Sweet tables

Onze sweet tables zijn een lust voor het oog en helemaal af te stylen op de bruidstaart of andere terugkomende elementen op de dag. Misschien heb je ergens nog serveerplateaus, glazen kistjes, of etagères staan. Deze kunnen gebruikt worden om de sweets op te serveren.
Er is een ruime keuze uit sweets. Deze staan allemaal vermeld op de site.
De stappen naar jullie bruidstaart


Stap 1. Aanvraag.

Via de mail, instragram of whatapp neem je contact met ons op. Wij gaan kijken of de datum nog beschikbaar is. We willen graag weten met hoeveel personen we rekening moeten houden, dit ook omdat het kan zijn dat er bijvoorbeeld wel ruimte is voor een sweet table of een kleine bruidstaart, maar geen ruimte voor een taart van 50+ personen.

Stap 2. Smaak

Het begint allemaal bij je smaakpapillen.
Wat vind je lekker? Ga je voor een standaard smaak of sta je open voor een frisse verrassende smaak. Na het onvangen van de brochure kun je er voor kiezen om een smaakbox te bestellen. Met onze smaakbox kun je een keuze maken uit 3 verschillende smaken.
Na ons contact kun je de deze komen ophalen op de afgesproken dag. Kom je niet uit de buurt?
Voor een kleine bijdrage kunnen we hem ook voor je verzenden. De vergoeding die wij vragen voor een smaakbox is €35,- Nemen jullie je bruidstaart ook af? Dan brengen we een deel hiervan in mindering.

Stap 3. Looks

Als je een keuze hebt kunnen maken nemen we contact met elkaar op en bespreken we jullie wensen.
Je mag ter inspiratie altijd een voorbeeld foto sturen. Iedere taart is uniek, dus ook die van jullie.


Stap 4. Tot slot.

Tussen de tijd van ons contact tussen jullie bruiloft zal enige tijd zitten. Mocht je in de tussentijd toch twijfelen of misschien de besproken looks willen aanpassen, schroom niet en stuur ons even een berichtje. 3/4 weken voor de bruiloft hebben we telefonisch contact voor de laatste bespreking.
Alles voor de perfecte bruidstaart.De smaken en biscuits en onze sweets vind je in onze informatiebrochure.
Deze kun je aanvragen via de mail


Gaan jullie binnenkort trouwen bij Tsjerke en willen jullie een afspraak maken? Dan mogen jullie via de mail contact met ons opnemen. We proberen maandelijks een proefdag in te plannen waarvoor we jullie willen uitnodigen. Deze proefdag zullen we zo veel mogelijk inplannen bij het Schippershuis in Terherne. Past het jullie niet? Daar waar mogelijk proberen we met jullie mee te denken. Jullie mogen altijd een proefbox komen afhalen. Geef ons dan jullie voorkeur smaken door via de mail.Wees er vroeg bij voor het aanvragen van jullie bruidstaart. Vooral de maanden mei tot en met september zijn erg snel vol.