FAQ

onze meest gestelde vragen voor je op een rijtje!

Je kan altijd contact met ons opnemen om te kijken of we nog een plaatsje voor je hebben. 
We raden aan om je bestelling minimaal 3 maanden van te voren aan te vragen. Bruidstaarten raden we aan zo’n 7 maanden voor de trouwdatum aan te vragen. Het hoogseizoen is erg snel v0l. Gezien wij al onze passie en energie steken in onze taarten, kan het zijn dat we je moeten teleurstellen.

Tegen kilometer vergoeding worden bruidstaarten geleverd op locatie.
Verjaardagstaarten, cupcakes en sweets dienen te worden opgehaald. Waar mogelijk kunnen wij een deel van onze sweets tegen verzendkosten van €5,95 verzenden.

Nee, hier ligt niet onze specialiteit en werken daarom onze taarten niet af met fondant. Onze taarten worden afgewerkt met créme, botercréme of ganache. In uitzonderlijke gevallen gebruiken we fondant voor decoratie. Bijvoorbeeld voor de leeftijd, de naam of, madeliefjes of een regenboog. 

Nee, we werken met decoratie wat niet altijd eetbaar is. Er is heel veel mogelijk met eetbare decoratie, maar bloemen, toppers of waaiers zijn voorbeelden van niet eetbare decoratie.

Inspiratiefoto’s zijn van harte welkom maar maken geen taarten na. Dit kunnen we niet en dit willen we niet. De zoete snoet kent haar eigen stijl, en al onze taarten zullen dan ook met een vleugje zoete snoet worden afgeleverd. We zullen je altijd vragen of je bestelling naar wens lijkt. In onze voorwaarden wordt benoemd wanneer en wat er aangeleverd dient te worden. 

Zeker! Zoek je iets voor je opening, een vergadering of als bedankje, neem dan zeker contact met ons op. We denken graag met je mee of we iets voor jullie kunnen betekenen.
Contact

Je kan betalen via een betaallink of overschrijving. Bij bestellen dient er een aanbetaling gedaan te worden van 25% van het totaalbedrag. De overige 75% mag contant, via een betaling of per overschrijving gedaan worden.
Meer weten over betalingen? bekijk onze algemene voorwaarden.

 

Klik hier of ga naar onze contactpagina.
Contact

Eens in de zoveel tijd zal er een workshop gegeven worden voor groepen, 
Blijf via instagram op de hoogte wanneer deze workshops zijn. Via instagram is mogelijkheid om jezelf in te schrijven. Let op; Deze workshops zijn vaak seizoen gerelateerd. De prijzen liggen tussen de €45 en de €75 p.p. incl hapjes en drankjes.

Wil je een 1-op-1 workshop? Een avond lang gaan we in op verschillende soorten afsmeer technieken en decoratie technieken. Voor €175 krijg je 1-op-1 begeleiding. Liever samen met een vriendin een workshop volgen? We bieden ook 2-op-2 begeleiding. Voor €300 heb je een workshop met zijn 2! Het enigste wat je hoeft door te geven is of je een workshop wenst op gebied van verjaardagstaarten & cupcakes of op bruidstaarten & sweet-tables. Natuurlijk incl. hapjes & drankjes.
Deze datum plannen we samen in. Je hoeft dus niet te wachten op inschrijf datums!